Sprekers Event Verdraaide Organisaties 2024

 

Wouter Hart

Wouter Hart

Wouter Hart is gepassioneerd spreker en schrijver over het werken vanuit de bedoeling. Vanuit zijn creatieve, niet-bedrijfskundige achtergrond onderzoekt hij de patronen onder het huidige organisatiedenken en hoe met minder beheersbaarheid veel betere prestaties kunnen worden gerealiseerd. Daarover geeft hij veel lezingen, workshops en trainingen. Zijn eerste boek Leiders van vandaag - Lessen voor morgen werd in 2009 genomineerd als Managementboek van het jaar. In 2012 verscheen Verdraaide Organisaties, terug naar de bedoeling, dat hij schreef in samenwerking met Marius Buiting, gevolgd in 2017 door Anders Vasthouden, 9 sleutels voor het werken vanuit de bedoeling. Van beide boeken samen zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht. In 2023 verscheen De Oplossingenmachine, dat hij samen met Thom Verheggen schreef.

Erben Wennemars

Erben Wennemars

Erben Wennemars werd in zijn actieve topsportcarrière tweevoudig wereldkampioen sprint, meervoudig wereldkampioen op de 1000 meter, 1500 meter en ploegenachtervolging. In 2006 haalde hij op de Olympische Spelen brons op de 1000 meter en de ploegenachtervolging in Turijn. Na zijn actieve schaatscarrière werd Erben een vast gezicht en een vaste stem bij de NOS op radio en tv rondom schaatswedstrijden. Vanaf 2010 is hij als verslaggever bij de Olympische Spelen aanwezig. Daarnaast is hij elke maandagmiddag als sportdeskundige te horen bij De Nieuws BV op NPO Radio 1. Ook is Erben columnist bij het Algemeen Dagblad. Hij zet zich maatschappelijk in als bevlogen ambassadeur van Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Eva Kwakman

Eva Kwakman was ruim 20 jaar officier van justitie en daarmee lid van de rechterlijke macht. Als leidinggevende bij verschillende onderdelen van het Openbaar Ministerie heeft ze zich ingezet 'de pijl te draaien' en de systeemwereld weer te gebruiken als ondersteunend aan de bedoeling, in plaats van leidend. Als landelijk OvJ Huiselijk Geweld, Zeden en Kindermishandeling heeft ze de binnen- en buitenwereld van het OM langs de lijnen van vakmanschap met elkaar  verbonden en zo bijgedragen aan de bedoeling van het OM op de onderwerpen: veiligheid, veerkracht en normstelling. In 2021 is ze hiervoor uitgeroepen als 'Rijnlander van het jaar'. Vanaf februari 2024 is Eva onderdeel van het interim programma van de Algemene Bestuursdienst van de Rijksoverheid. Vanuit dat programma wordt ze ingezet in opdrachten bij verschillende departementen en bij uitvoeringsorganisaties. 

 

 
Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren