Sprekers

 

Wouter Hart

Oprichter en adviseur bij Verdraaide organisaties. Vanuit zijn creatieve, niet bedrijfskundige achtergrond onderzoekt hij de patronen onder het huidige organisatiedenken en hoe met minder beheerbaarheid veel betere prestaties kunnen worden gerealiseerd. Daarover geeft hij lezingen, workshops en trainingen. Samen met Harry Sonnenschein schreef hij Leiders van vandaag - Lessen voor morgendat in 2009 genomineerd werd als Managementboek van het jaar. Eind 2012 verscheen ‘Verdraaide Organisaties’, dat hij schreef in samenwerking met Marius Buiting en waarvan inmiddels al 60.000 exemplaren over de toonbank gingen. In 2017 verscheen zijn nieuwe boek 'Anders Vasthouden"

Jitske Kramer

Jitske Kramer is corporate antropoloog, spreker, ondernemer, facilitator en oprichter van HumanDimensions. Ze reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders en willekeurige voorbijgangers en is altijd op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. Ze maakt organisaties graag inclusief en safe for diversity. Auteur van o.a. de boeken Jam Cultures, WoW! Wat een verschil, Deep Democracy en co-auteur van De Corporate Tribe (Managementboek van het Jaar 2016) en Building Tribes.

 

Stijn van Kreij

Stijn van Kreij is muzikant en oprichter van Butterfly Effect, een sociale onderneming die verbindingen tussen mensen met en zonder beperking versterkt. Dat doen ze door kleine woningen voor vrijwilligers en familieleden te plaatsen op zorglocaties en mensen te verbinden op talent en interesse. Zijn doel: meer ruimte creëren voor alledaagse ontmoetingen die ertoe doen. Dat vraagt om ruimte voor toeval en oog voor kleine momenten van geluk. Deze momenten vangt hij ook in zijn liedjes, die gaan over de menselijke zoektocht naar tevredenheid en geluk. Www.butterflyeffect.nl

 

 
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren