Event Verdraaide Organisaties

Managers en medewerkers ervaren dat huidige organisatierollen en -modellen niet meer werken. Ze willen terug naar kernwaarden als dialoog, eigen verantwoordelijkheid en de klant centraal. Terug naar de bedoeling.

Maar hoe kun je als organisatie nu écht vanuit de bedoeling werken? Hoe doe je dat in de praktijk? Hoe geef je vorm aan die verandering in een speelveld dat helemeel gericht is op het navolgen van het systeem? Daarover ging het tijdens het 4e Event Verdraaide Organisaties op 7 juni 2017.

Een inspirerende dag

Het was opnieuw een inspirerende dag met Wouter Hart, Joseph Oubelkas, Toke Tom en Stijn van Kreij. Bekijk hieronder een impressie en lees het verslag van de dag. Download ook de presentaties en lees nog even de interviews met de sprekers

Wouter Hart, initiatior en oprichter van Verdraaide organisaties geeft inzichten en handvatten om de pijl om te draaien in je organisatie.

Lees het interview met Wouter Hart: Van 'vechten tegen' naar 'staan voor'.

Joseph Oubelkas spreekt met passie, enthousiasme en zelfs humor over zijn levensveranderende ervaring na zijn onterechte gevangenschap in verschillende Marokkaanse gevangenissen.

Lees het interview met Joseph Oubelkas: 'Ik wil de rechter die mij tot tien jaar celstraf heeft veroordeeld nog eens persoonlijk bedanken.'

Toke Tom, directeur Maatschappelijke Ontwikkeling bij de gemeente Utrecht vertelt over het ontwikkelen van urban professionals en het Utrechtse model als vernieuwende aanpak in het sociaal domein.

Lees het interview met Toke Tom: 'Het woord indicatiestelling hebben we uit het woordenboek geschrapt.'

Stijn van Kreij zorgt voor de verbindende muziek

15 december 2017

De thema's van deze dag:

 

De bedoeling in het licht

Een wakkere leefwereld

Omgaan met de buitenwereld

 

Gratis boek

Als deelnemer ontvang je
het boek
Verdraaide Organisaties!

 

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.