9 sleutels voor het werken vanuit de bedoeling

Managers en medewerkers ervaren dat huidige organisatierollen en -modellen niet meer werken. Ze willen terug naar kernwaarden als dialoog, eigen verantwoordelijkheid en de klant centraal. Terug naar de bedoeling.

Het gaat niet om loslaten, maar om

Maar hoe kun je als organisatie nu écht vanuit de bedoeling werken? Hoe doe je dat in de praktijk? Hoe geef je vorm aan die verandering in een speelveld dat helemaal gericht is op het navolgen van het systeem?

Daarover gaat het tijdens het 8e Event Verdraaide Organisaties op vrijdag 14 december 2018. Wouter Hart zet de volgende stap met Anders Vasthouden. Aan de hand van 9 sleutels laat hij zien hoe je de pijl in jouw organisatie omdraait.

Wat kun je verwachten:

- Wouter Hart geeft inzichten en 9 sleutels voor het werken vanuit de bedoeling
- Je krijgt mooie voorbeelden uit de praktijk vanuit overheid en zorg:  Proeftuin Ruwaard (Gemeente Oss) en Spirit Jeugdzorg delen hun ervaringen, lessen en uitdagingen in hun transitie naar het werken vanuit de bedoeling.
- Je gaat naar huis met concrete ideeën waarmee je direct aan de slag kunt
- Je ontvangt het boek Anders Vasthouden gratis

Bekijk het programma

Een impressie van het Event Verdraaide Organisaties op 15 juni

Het was opnieuw een inspirerende dag op 15 juni 2018 met Wouter Hart, Marcel van Herpen, Bibian Mentel en Stijn van Kreij. Bekijk hieronder de video en de foto's voor een impressie van deze dag. Download ook de presentaties en lees het verslag van de dag door Guido van de Wiel.

Verdraaide organisaties in de praktijk

Veel organisaties werken al vanuit het gedachtegoed van Verdraaide Organisaties. We hebben een aantal prachtige voorbeelden bij overheid, onderwijs en zorg voor je op een rij gezet. Lees de interviews (allemaal sprekers op één van de events Verdraaide Organisaties)

Kom samen en ontvang korting

Kom vooral samen met je collega's. Laat je inspireren en draai samen de pijl in jullie organisatie om! Nu met een aantrekkelijke korting:

2 personen : 9% korting

vanaf 3 personen: 20% korting

Download alvast de gratis preview van Anders Vasthouden

 

 

Gratis boek

Als deelnemer ontvang je
gratis het boek
Anders Vasthouden

 

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.