15 december volgeboekt. Nieuw event op 28 maart 2018

Het Event Verdraaide Organisaties op 15 december is helemaal volgeboekt.

Op 28 maart 2018 organiseren wij opnieuw een dag met Wouter Hart. Je kunt je vanaf nu hiervoor inschrijven. En dat kan met je opleidingsbudget van 2017!

9 sleutels voor het werken vanuit de bedoeling

Managers en medewerkers ervaren dat huidige organisatierollen en -modellen niet meer werken. Ze willen terug naar kernwaarden als dialoog, eigen verantwoordelijkheid en de klant centraal. Terug naar de bedoeling.

Het gaat niet om loslaten, maar om

Maar hoe kun je als organisatie nu écht vanuit de bedoeling werken? Hoe doe je dat in de praktijk? Hoe geef je vorm aan die verandering in een speelveld dat helemaal gericht is op het navolgen van het systeem?

Daarover gaat het tijdens het 5e Event Verdraaide Organisaties. Wouter Hart zet de volgende stap met Anders Vasthouden. Aan de hand van 9 sleutels laat hij zien hoe je de pijl in jouw organisatie omdraait.

Wat kun je verwachten:

Wouter Hart geeft inzichten, handvatten en 9 sleutels voor het werken vanuit de bedoeling

Hoe doe je dat in de praktijk? En hoe doen andere organisaties dat? Maarten
Schurink (bestuursvoorzitter Sociale Verzerkeringsbank) en Ruud Klarenbeek (directeur van de JP van den Bent stichting) geven verdraaid mooie voorbeelden vanuit overheid en zorg

Je gaat naar huis met concrete ideeën waarmee je direct aan de slag kunt
Je ontvangt het nieuwe boek van Wouter Hart Anders Vasthouden gratis
De vorige events zijn gemiddeld beoordeeld met een 8,4

Bekijk het volledige programma

 

Verdraaide organisaties in de praktijk

Veel organisaties werken al vanuit het gedachtegoed van Verdraaide Organisaties. We hebben een aantal prachtige voorbeelden bij overheid, onderwijs en zorg voor je op een rij gezet. Lees de interviews (allemaal sprekers op één van de events Verdraaide Organisaties)

 

Een inspirerende dag

Het was opnieuw een inspirerende dag op 7 juni jl. met Wouter Hart, Joseph Oubelkas, Toke Tom en Stijn van Kreij. Lees het verslag van de dag.

Download alvast de gratis preview van Anders Vasthouden

 

Kom samen en ontvang korting

Kom vooral samen met je collega's. Laat je inspireren en draai samen de pijl in jullie organisatie om! Nu met een aantrekkelijke korting:

2 personen : 9% korting

vanaf 3 personen: 20% korting

 

Gratis boek

Als deelnemer ontvang je
gratis het boek
Anders Vasthouden

 

 

“Heel bevlogen, vlotte sprekers die me van begin tot eind hebben geboeid”
“Mooie voorbeelden, inspirerende sprekers. ”
“Goed gebruik van filmpjes en metaforen, waardoor de theorie handvatten krijgt, het mij helpt begrijpen en ik het weer over kan dragen aan anderen.”
“Waardevol evenement. Sluit goed aan bij de zoektocht die je in de praktijk ervaart!”

Opleidingsbudget over?

Wil je je opleidingsbudget van dit jaar gebruiken? Schrijf je dan vóór 18 december in en geef op het inschrijfformulier aan dat je de factuur nog in 2017 wilt ontvangen.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.